Anderslezen-app

Met de gratis Anderslezen-app lees je de duizenden Daisy-luisterboeken van Luisterpunt op je tablet of smartphone. Je toestel wordt een volwaardige Daisy-speler: je kan door het luisterboek bladeren, de voorleessnelheid aanpassen en nog veel meer. Als lezen moeilijker gaat dan is deze app een hulpmiddeltje om lezen aangenamer te maken.  

Anderslezen-app

 

 

Luisterpunt?

Luisterpunt is de Vlaamse openbare bibliotheek voor personen met een leesbeperking. Blinden, slechtzienden, personen met dyslexie, MS- en afasiepatiënten kunnen bij hun terecht.  Lid worden is volledig gratis.

Daisy-boeken?

Daisy-boeken zijn gewone leesboeken die volledig ingelezen zijn. Het staat voor Digital  Accessible Information SYstem en is de wereldwijde standaard voor luisterboeken voor personen met een leesbeperking. 

App?

Schrijf je gratis in bij Luisterpunt.  Download de anderslezen-app uit de App Store of de Play Store. Log in met het lenersnummer dat je van Luisterpunt kreeg. Als wachtwoord gebruik je je geboortedatum. Je kan meteen beginnen met lezen! 

De Bib

Heb je dit logo al gespot op onze boeken?  Deze boeken zijn ook online beschikbaar op de gratis Anderslezen-app.  Je kan ook via de bib lid worden van Luisterpuntbibliotheek.  Voor meer uitleg staan de bibmedewerkers steeds voor je klaar. 

Anderslezen-app
Anderslezen-app

Voor ouders. Herbekijk het webinar: 'Dyslexie? Ga voor een luisterboek!'

Voor leerkrachten en logopedisten. Herbekijk het webinar: 'Dyslexie? Ga voor een luisterboek!'