Schatten van Vlieg: Hoor jij wat ik hoor?

Doe jij mee aan deze superleuke zomerzoektocht? Schatten zoeken kan dit jaar niet IN, maar ROND beide bibs van Oudsbergen van woensdag 1 juli tot zondag 30 augustus 2020.

Affiche Schatten van Vlieg 2020

En dit jaar hoef je zelfs niet te wachten tot de bib open is. Je speurtocht begint wanneer je wil.

Hoe klinkt een boek? Maakt de bibliotheek geluid? Is het er oorverdovend stil of megaluid? Spits je oren en kom deze zomer tijdens een klinkende zoektocht kennismaken met de geluiden rond de bibliotheek. Je vertrekt aan het gemeentehuis in Meeuwen of aan het Troempeelke in Opglabbeek. Zoek de codes, open de schatkist en verzamel de klankboekjes boordevol spelletjes. Je maakt bovendien kans op een heerlijk familieweekend. En het kost niets.

De zoektocht is (met een beetje hulp) geschikt voor kinderen van de lagere school. Om deel te nemen heb je enkel een smartphone met internetverbinding nodig.

Succes!